• Hem
  • Arkiv

Hay Day

Hay Day

Om någon liksom jag tycker om meningslösa appar till iPad/iPhone så kan jag varmt rekommendera Hay Day! Jag har en tendens att tycka om evighetsspel som egentligen inte har några riktiga mål och Hay Day är ett utav dem. Det är en gratis app, dock har den som de flesta andra liknande appar saker du kan köpa i spelet för riktiga pengar, men det gör aldrig jag.

För er som har spelat Farmville så påminner Hay Day lite om det, du har en farm att ta hand om med djur och grödor. Till skillnad från Farmville har du dock  folk som kommer förbi och vill köpa saker + en stor tavla med beställningar att skicka iväg, så efter den kan du välja vad du vill tillverka på farmen. Ju högre level - desto fler saker går att tillverka med råvarorna plus att du öppnar upp en gruva och en hamn (så det kommer en båt som också har beställningar, som tavlan). Jag vet inte riktigt varför jag fastnat för detta spel men det är ändå ett av dem som fått hänga med längst. Brukar tröttna rätt fort på appar annars, men det är väl just det där att det är lite pyssligt och bra tidsfördriv.

Åh, förresten, någon annan som blev less på att grödor ruttnade om man inte tog hand om dem i Farmville? Det händer inte i Hay Day! Spela när du själv känner för det helt enkelt - fast så ska det väl å andra sidan alltid vara ;) Känns som jag gör reklam, haha, men är helt fast i denna app - på gott och ont!

För er som spelar eller tänkt börja: lägg gärna till mig på GameCenter - heter Cidien! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen