• Hem
  • Arkiv

Halvfärdiga achievements

Jag har ett par veckor kvar innan skolan börjar igen och jag har plötsligt fått världens spellust, kanske har det att göra med ledigheten, kanske att jag är förkyld och inte orkar göra mycket annat, eller kanske för hypen inför nästa patch och nästa expansion. Vem vet? Hur som helst ägnade jag gårdagen åt att försöka avsluta några achievements jag påbörjat men inte gjort klart, jag har väldigt många sådana kan jag säga! Det blir så när man tappat spelpeppen lite, tur att den är påväg tillbaka.

awfullybigFörst ut var achievet An Awfully Big Adventure som går ut på att klara olika pet tränare med en Elekk Plushie i teamet (som inte kan göra någonting alls, det gäller alltså att klara varje tränare med bara två pets). Då det var väldigt mycket att göra plus delvis lite låst eftersom man behöver möta alla tränare inne i Celestial Tournament, vilket alltså tar tre veckor, så har jag verkligen varit långsam med denna. Jag såg dock igår att det inte var så farligt många tränare kvar, så jag beslutade mig för att göra klart achievet och lyckades efter några timmar. Jag kan varmt rekommendera att söka upp de bossar man får problem med på wowhead och läsa kommentarerna, det finns alltid någon duktig spelare som delat med sig av en bra taktik. Rewarden är petet Trunks!

stalkertreasure
Efter det ville jag försöka göra klart några steg för Rumble in the Jungle som ger "of the Jungle"-titeln. Jag blev klar med både treasures och rares, nu är det bara claw-farming kvar. Achievet säger 500 men det är egentligen 5000 claws man behöver. Jag har lyckats samla på mig 1000 igår efter att ha hittat en trevlig farmgrupp, vi får väl se hur lång tid det tar att få ihop alla, jag behöver ändå en massa claws för att köpa mounts. Det påminner väldigt mycket om benfarmandet på Isle of Giants.

Så, jag kommer fortsätta jobba på clawfarmandet samt försöka få Predator-titel, sen är jag väl ganska klar i Tanaan. Vi får se vad som står på schemat därefter!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen