• Hem
  • Arkiv

Hallow's End, Terky & toys

hallllÄntligen är det Hallow's End i WoW igen! Det är ju min favorit efter juleventet så jag är nöjd. Extra bra att man detta år kan pynta sin Garrison vilket jag har roat mig med de senaste två dagarna. Jag önskar dock att jag hade en alliance med uppgraderad Garrison, tror jag ska fixa det innan det är dags för jul faktiskt. Tycker att Alliance garrison är snäppet mysigare än Horde.

terkyJag och pojkvännen fixade våra Terky-pets i söndags. Mitt första murloc-pet som inte är utklätt till en Garrosh eller Diablo typ. Så söt! Tycker också att själva idén med att gömma ett pet på en plats man inte så lätt upptäcker var fantastisk, mer sådant! Det kanske är dags att ge sig ut och utforska världen lite bättre, om man någon gång får tid över.

coinspider Hallow's End har medfört två nya toys för min del, som bilden ovan representerar. För det första är jag en orc tack vare Coin of Many Faces och framför mig är några spindlar som kommer ifrån Sack of Spectral Spiders. 194/200 toys för titel, yay!

Nu måste jag återgå till att plugga, men jag hoppas du som läser detta har en bra dag och att Hallow's End ger dig toys, pet och kanske mount? :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen