• Hem
  • Arkiv

Guildupdate

raidiHar brist på screenshots för ovanlighetens skull så fick ta en från gårdagens inställda raid, som jag tog precis före vi fick reda på att vi inte kunde köra.

Vi kämpar på i guilden, har några nya trials och har sammanlagt kunnat gå in i Throne of Thunder 6 gånger sedan det släpptes och har under de raidsen fått ner 7 bossar! Inte helt fel ändå, men önskar självklart att vi kunde få våra 3 raids per vecka. Vår senaste runda var i onsdags då vi dödade alla våra "farmbossar" och jag fick för en gångs skull uppgradera gearet lite! Har haft 501 ilvl i en evighet men lyckades rolla hem en thunderforged trinket på coin + få en thunderforged off-hand på samma boss. HAPPEH. Brukar inte bry mig så värst mycket om gear vanligtvis men nu när det blir så sällan så blir det extra kul ändå, haha. Hade hoppats på ytterligare en raid igår men tyvärr kom jobb ivägen, så nästa får bli söndag, håller tummarna för att allt fungerar!

Måste dock säga att även om vi inte har fått ihop raids som vi ska så har WoW varit riktigt roligt på senaste, våra nya trials är väldigt pratglada så det har blivit några kvällar i Mumble, precis som det ska vara :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen