• Hem
  • Arkiv

Great Greytusk

Igår fick jag ytterligare ett mount, tack vare premade group-funktionen faktiskt. Spelaren Hello från Stormscale hade gjort en grupp där det stod att raren Gorok var uppe. Jag hade inte så höga förväntningar när jag gick med eftersom sådana grupper oftast brukar vara troll, har hoppat med i hur många som helst där det inte var någon rare uppe. Så jag flög upp till platsen i Frostfire Ridge och blev glatt förvånad när Gorok faktiskt var där! Spelarna höll sig lugna också så vi fick nästan in 40 spelare innan någon ninjapullade och dödade. Det blev några som missade killen men vi hann summa de flesta, min pojkvän hann precis fram och fick sitt mount med :)

greytuskHär har vi den lille grisen, Great Greytusk! Vilken tur att det finns så snälla spelare <3

Jag kände också att det var dags att spendera lite guld på två pets jag inte hade. Det blir ofta så att jag snålar med guld, delvis är det för att jag gärna farmar petsen själv (hallå, jag har ju inte mycket bättre för mig i spelet) men sedan blir det också så att ju mer guld jag har, ju girigare blir jag. Får alltid påminna mig om vad jag farmar guldet för - att köpa pets och mounts. Så ja, jag slog alltså till.

lilleftoversJag har försökt laga en hel del mat i spelet för att komma åt Lil' Leftovers men har inte haft någon tur där. Så, han fick bli ett av dem pets jag köpte.

oreeaterAtt jag skulle mina fram en Ore Eater kändes inte heller speciellt troligt, han blev mitt andra nya pet. Den sötare av dem två ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen