• Hem
  • Arkiv

Gloryflex

glory

För att försäkra oss om att få allt clearat igen denna reset så la vi bara 2 timmar på progress i onsdags och började sedan cleara normal. Torsdagsraiden var lite halvkaos, jag blev disconnectad och en annan startade om spelet, vilket gjorde att vi blev utelåsta i över en halvtimme eftersom någonting var fel på log in-servrarna...  Det blev i alla fall bra ändå till slut och vi blev klara med hela normal redan på torsdagen, vilket lämnade söndagen helt fri. Eftersom vi alltså fick en hel raiddag över så bestämde vi oss för att köra igenom alla achievements i flex igår istället för att bara inte göra någonting.

Sagt och gjort, det var inga konstigheter alls, så det enda jag saknar för metan nu är Now We Are The Paragon. Har 1/3 på den, fick tyvärr ingen buff på vår senaste kill, kunde inte klicka av någon anledning och den enda jag såg att jag kunde klicka på hann någon annan ta före, men får väl hoppas jag kan ta en nästa kill! Efter det åker jag till Spanien en vecka så får inte klart metan förrän jag är hemma igen, men det är ju i alla fall skönt att ha gjort allting annat nu i förväg. Blir alltså en ny drake för mig om några veckor! :)

För övrigt läser jag en distanskurs i matte just nu och det kan nog vara den sämsta kursen jag tagit, dels för att matte är ganska svårt på distans (tycker jag), men framförallt för att läraren kan ta en vecka på sig att svara vilket inte passar så jättebra ihop med de deadlines man har för inlämningsuppgifterna. Suck. Kämpar på ändå och hoppas på att jag kan klara det mesta utan hjälp.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen