• Hem
  • Arkiv

Gamla raids och Brawler's guild

Denna morgon och förmiddag har jag ägnat åt att ta det lugnt eftersom det har blivit mycket stressande för mig på senaste tiden, just därför tänkte jag att jag kan avrunda med ett blogginlägg innan det är dags att ta tag i allt plugg!

fishingJag kan ju berätta vad jag har haft för mig sedan senaste inlägget. För det första har jag fiskat en del, jag behöver fortfarande coins till att kunna köpa mount av Nat Pagle och försöker fixa ungefär 5-10 åt gången. Får väl se när det blir färdigt, måste få ihop 40 till. Jag tycker att det är ganska trevligt att stå och fiska när man inte har så mycket bättre för sig. Ganska bra att göra samtidigt som man kollar film eller serie.

mounthyjalUtöver det har jag kört några gamla raids för att få pets (till försäljning) och samla transmog jag inte redan har. Hade inte någon vidare tur med drops men det var väldigt trevligt att återbesöka de gamla raidsen eftersom det var längesedan jag gjorde det senast.

ulduar2Ibland blir det som en liten nostalgitripp, gamla minnen väcks till liv och jag blir påmind om tiden då jag verkligen njöt som allra mest av World of Warcraft. En stor favorit är förstås Ulduar <3 Fantastisk miljö! Jag tror att jag får ta och köra gamla raids lite oftare.

ulduarNågot jag aldrig tänkt på tidigare är att om man tar "fel" sväng utanför Hodir kommer man till denna ensamma giant. Fantastiskt när man upptäcker sådana små detaljer! Jag gillar verkligen de gamla stora raidsen med mycket rymd och detaljer.

Imorse fick jag för mig att ta en sväng in till Brawler's Guild för att se hur många som var där också och det var bara en enda person. Kände att då kunde jag ju lika gärna börja där inne och jag hann faktiskt upp till rank 5 innan det började bli lite för mycket folk. Det blir ju ganska långa köer när det är fler där och det har jag egentligen inte tid med idag, men nu är jag i alla fall igång! Det finns ju faktiskt med på min att-göra-lista så det är väl bara att kika in under de tidigare timmarna så blir det snart klart.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen