• Hem
  • Arkiv

Fler pets!

Det är dags att posta lite pets här i bloggen igen, eftersom jag köpt/farmat en hel del nu på senaste. De som är från TBC-raids har droppat och de andra har jag fått ifrån auctionhouse.

tinybluecarp Tiny Blue Carp låg ute för bara 2500 guld på AH, så även om jag hemskt gärna hade stått i några timmar och fiskat upp den så slog jag till. ;) coilfangstalkerDet var en oerhörd lättnad när Coilfang Stalker droppade eftersom Lady Vashj är en ganska trög fight (tycker jag, mest en massa väntan) och dessutom är det ju ett fint pet också, även om det bara är en recolor på Legs, för jag föredrar nog faktiskt Stalkern!

netherspaceNetherspace Abyssal var också skön att kunna kryssa av listan eftersom jag inte direkt tycker att Chess-event är så roligt alla gånger heller. Nu har det ju visserligen blivit nerfat, men innan det blev det kunde jag antingen sitta fast flera tries eller ta det på första hur lätt som helst, och det var likadant denna vecka trots nerf. Som synes på bilden droppade den för min DK! :)

pygmydirehornÄlskar dinosauriepetsen, vilket jag förmodligen skrivit förut, så när det låg en till ett hyfsat pris på AH igår kunde jag inte låta bli att köpa. Pygmy Direhorn droppar från Horridon inne i Throne of Thunder, och visst är den söt? Åh.

tideskipperTideskipper droppade också för min DK. Vet inte om jag tycker att det är ett väldigt coolt eller ett väldigt fult pet, någonting däremellan.

filthlingSist och minst är Filthling som inte alls är speciellt vacker, men gotta catch 'em all ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen