• Hem
  • Arkiv

Fler nya 5.2 pets!

Blir mestadels petuppdateringar i bloggen känner jag, så sparade ihop några nu istället för att skriva flera inlägg med ett pet i varje.

sunfurpandy Efter att jag hade skrivit inlägget om pandorna tog det två dagar av legendarydailies innan jag fick det sista petet, men nu har jag min Sunfur Panda och behöver inte göra dem fler gånger. Med tanke på att jag fick en hel del battle-stones kommer jag förmodligen köra dem någon gång ibland ändå, men föredrar andra tamers eftersom jag kan levla upp pets på dem. De nya legendarypetsen ger ju ingen experience.  Måste däremot säga att det är himla skönt att kunna få lesser charms via pet battles, då slipper jag göra dailies på alts för att få coins, och legendarypetsen har för min del gett massor av charms!

microsentry Sunreaver Micro-Sentry droppar från en rare, men eftersom den ligger uppe väldigt billigt på AH på Outland så valde jag att köpa min istället. De senaste dagarna har de legat för mellan 1000-2500. Gillar verkligen detta pet! Det bästa av allt är att med en pet biscuit är han lika stor som Cidien. Perfekt bodyguard ;)

spawnofg När jag kollade Auction House nu för bara en liten stund sedan så såg jag att en level 25 Spawn of G'nathus låg uppe för 10.000. Slog till direkt! Spawn of G'nathus droppar också från en mob, bara att följa länken ovan om ni vill farma honom istället för att vara lata och köpa. Det är ingen raremob men vad jag vet kan den vara lite seg att döda, lite som Whale Sharks i Vashj'ir, ska dock inte vara några större svårigheter :)

Jobbar just nu på att leta vidare efter rarevarianter av petsen på Isle of Thunder, inte hittat någon än så länge, men det kommer!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen