• Hem
  • Arkiv

Everbloom och pet battle bonus event

everbloomgold
Igår var det äntligen på det igen - challenge modes! Vi har upptäckt att det inte är det lättaste att få ihop alla fem spelare pga jobb, raids, kompisar, hund och dylikt men igår fick vi tid över. Vi började med att köra Everbloom och fick gold där. Det gick relativt smidigt faktiskt, men jag måste säga att jag är så oerhört trött på den instancen. Jag tycktes alltid få den i början när man farmade efter gear och har sedan kört för mythic dungeon osv. så jag har sett mig ganska mätt på Everbloom. Skönt att ha guld klart där!

cmtoysEfter det var det meningen att vi skulle köra Skyreach, men vi fick en hel del förhinder i form av matpaus, rastningspaus för hund och senare, när alla var tillbaka: dc's, så vi fick ge upp (bilden ovan är när vi står och väntar, jag och Gobbit prövade alla toys) . Vi hann däremot med att köra vår testrunda, vilket innebär att vi kör igenom varje CM i lugn och ro först för att prata igenom hur vi ska göra för att sedan köra för guld. Så vi vet i alla fall hur vi ska göra när vi förhoppningsvis fortsätter idag :)

petbattleeventAnnars bestod min WoW-dag igår huvudsakligen av pet battles eftersom det är bonus event just nu, 200% extra experience. Det var första gången sedan MoP som jag verkligen gick in för pet battles, och jag hade jättekul! Jag hann faktiskt med att levla upp hela 14 pets från 1 till 25, får se om jag hinner med det varje dag under eventet (missade dock fredagen). Tror jag kommer försöka levla lite mer framöver även när det inte är bonus event, vore kul att ha alla pets på maxlevel, men det blir en hel del jobb!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen