• Hem
  • Arkiv

Empowered Manafiend

Godmorgon! Jag har varit vaken sedan halv åtta ungefär när hunden ville ut. Är "ledig" idag, eller har snarare självstudier inför tenta på fredag. Jag har därför suttit framför datorn med mitt kaffe ett par timmar för att piggna till. Hade gärna sovit lite längre om jag ska vara ärlig, men lika bra att gå upp när man väl vaknat. Nu börjar det dock bli dags att ta tag i pluggandet, men först kommer ett litet blogginlägg!

Igår droppade äntligen ett av petsen från rares i Nagrand som jag farmar just nu. Denna gång var det Empowered Manfiend. Nu behöver jag bara ett pet till därifrån! Denna tror jag faktiskt är favoriten färgmässigt, de andra är ju blå/lila och det finns ganska många liknande. Jag spenderade kvällen igår till att levla upp honom till 25.

empowered manafiendJust nu är jag faktiskt rätt inne på att köra pet battles och archaeology så det är vad jag gör när jag spelar på kvällarna (utom torsdagar då). Perfekt att göra samtidigt som man kollar någon serie eller film. Mitt mål är att göra klart alla achievements i archaeology och att levla upp så många pets som möjligt. Sedan behöver jag förstås toys från pet charms också :)

Jag fick några nya toys igår faktiskt eftersom jag gjorde klart gamla Frostwolf Tavern-quests som låg kvar och skräpade. Med dem kom jag upp i 201 toys men faktum är att jag faktiskt redan fått min titel. När toy boxen sa 198 låste jag upp achievet Crashin' Trashin' Commander. Jag vet inte om det var någon bugg eller hur det gick till, oavsett vad så är jag över gränsen nu. Jag kommer dock fortsätta samla toys även i framtiden!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen