• Hem
  • Arkiv

Ember Wyrm, Priest Mount etc.

Det här blogginlägget skulle jag egentligen slängt upp för över två veckor sedan, men bättre sent än aldrig?

Text som visas när du har musen över

Ägget jag skrev om senast kläcktes faktiskt till ett pet! Närmare bestämt Fel-Afflicted Skyfin. Jag vill ju både ha mounts och pets, så jag är väldigt glad över att det inte blev en aged yolk. Just nu har jag flertalet ägg som ligger och väntar i bagen, så förhoppningsvis blir det ännu fler pets eller mounts senare. (Såhär i efterhand har jag faktiskt fått fler av mountsen, men mer om det i ett annat inlägg, tänkte jag)

Text som visas när du har musen över

Jag har faktiskt gått med i en guild också! Quintessence la ju ner raidandet för år och dagar sedan och sedan dess har jag spenderat den mesta tiden som social där samt i en kompis guild. Deras raidgrupp disbandade dock och guilden blev ganska så död, så jag joinade en annan gammal guildies guild istället. Jag tycker att det är sjukt svårt att komma med i gemenskapen i en ny guild när man inte raidar, men med dessa personer har jag fått haka på en del mythic plus, heroic raids, samt att de hjälpte mig få Nightbane mountet från Karazhan. Extremt snällt! Är så glad över min nya drake, bytte till och med transmog för att det skulle matcha. Tack för hjälpen <3

Text som visas när du har musen över

Som jag skrev i ett tidigare blogginlägg så har jag spelat min priest en del också. Inte överdrivet mycket ska sägas, eftersom jag tenderar att lägga den mesta tiden på magen. Men, här om dagen blev jag i alla fall klar med questandet på Broken Shore och låste därför upp möjligheten att skaffa class mount, så det gjorde jag förstås. Såhär såg det ut då!

Text som visas när du har musen över

Här är ett screenshot från cinematicen när jag hade fått mitt mount och alla priests samlades i class hallen för att hylla mig!

Text som visas när du har musen över

Jag tycker att det är ett riktigt häftigt mount, den lämnar dessutom glitter efter sig när den flyger. Kan det bli bättre?!

Text som visas när du har musen över

Sist men inte minst har jag faktiskt köpt en Virtual Ticket till Blizzcon och fick därmed två nya mounts, ett för alliance och ett för horde. Här ovan är hordemountet! Så coolt, även om det är väldigt stort och klumpigt också, så det kanske inte är det första mountet jag använder på ground. Vad gäller BlizzCon så ska det bli lika mysigt som vanligt att se. Hoppas de har massor av roliga nyheter!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen