• Hem
  • Arkiv

Dynamic Duo

Tänkte blogga om detta för några dagar sedan men annat kom i vägen så det får bli nu istället! Fick Dynamic Duo-achievet i veckan och första alten till 90 blev faktiskt min death knight. Brukar oftast vara druiden eller warlocken som hamnar på maxlevel men denna gång blev det lite annorlunda. Tycker att DK är väldigt kul att spela, allra främst som tank eftersom det är någonting jag inte alls är speciellt van vid, kul att pröva på lite nytt helt enkelt! :)

Levlandet förresten.. kommer ihåg att jag tyckte det var jättekul på betan men sen när det väl var dags live att levla upp Cidien så höll jag på att dö av uttråkning. Det kändes så segt, det var fullt med folk (visserligen inte så oväntat) och servern både laggade och kraschade ett antal gånger. Första tiden var helt ospelbar och när jag sedan hade en halv bar (skojar inte, det var verkligen en liten, halv bar kvar) till 90 så kraschade servern. Jag loggade in så fort det gick - och hamnade i kö. Hade bestämt mig för att bli 90 innan jag gick och la mig och med den lilla biten kvar också så kunde jag inte annat än att vänta. Behöver jag säga att jag var rätt så irriterad?

Hur som helst så gick levlandet sakta men säkert på min DK så då var det lite roligare, bara att logga in när man orkar levla! Nu kommer dock den lite mindre roliga biten: att geara upp henne. Tycker visserligen att det är helt okej att köra några dungeons per dag, men så ska man ha tur med drops också! ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen