• Hem
  • Arkiv

Dvala

Det är inte så ovanligt att det är tyst på den här bloggen längre. Det finns flera förklaringar till det, som skolan, flytt, upptagna helger och så förstås någon slags lathet. Jag vill blogga och jag vet flera saker jag skulle kunna blogga om, men jag tar mig inte tiden att göra det. Jag försöker att bara uppdatera när jag har lust med det och det kommer jag antagligen fortsätta med, det brukar göra det roligare att skriva. Jag har inte så många läsare kvar numera men jag ser att ni är några som kikar in lite då och då, tack för det! :) Kan kanske glädja er med att jag antagligen kommer ha en hel del mer att blogga om när expansionen släpps.

Vad gör jag då egentligen nu för tiden, spelmässigt? Ärligt talat så händer det fortfarande inte speciellt mycket. Jag loggar oftast in en liten stund varje dag för att posta auktioner, vissa dagar slår jag på stort och kör mountruns eller hänger med world boss-grupper. Har börjat spåna lite med gamla guildies om att dra ihop något casual raidteam (som jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag var lite sugen på) så nu hoppas jag att det ska bli av, men även det ligger i lite halvdvala till prepatchen.

För ett tag sedan levlade jag upp en monk till 90 tillsammans med min pojkvän som levlade upp en death knight, så dem gearar vi lite ibland, är fortfarande trött på Siege of Orgrimmar men en LFR då och då går ann, att geara och lära sig en ny klass gör det ju betydligt roligare. Utöver det så levlar jag lite pets och farmar transmog, typ. Som ni hör är det kanske inget som är sådär jättespännande att uppdatera om, men det finns förstås en hel del Warlords-relaterat att skriva om istället. Jag har spelat betan oväntat lite och det har ju mest varit på grund av tidsbrist. Warlords blir nog första expansionen på länge där jag inte levlat upp på betan några gånger i förväg, haha, men jag ser faktiskt fram emot att allting kommer vara nytt!

waitingEtt gammalt screenshot på en väntande Cidien, då var hon blood elf vilket hon snart kommer bli igen!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen