• Hem
  • Arkiv

Double Agent, priest & Elegon

Servrarna är nere för maintenance, jag har kaffe och en dator och behöver något att göra, så passar på att göra ett blogginlägg om allt och ingenting ;)

boomkinhorseIgår blev jag 90 på min druid. Det gick ju ganska fort men hade jag gjort om det nu så hade jag absolut inte levlat som boomkin. Det var kul i dungeons men när jag questade tyckte jag bara att det gick väldigt trögt jämfört med de andra klasser jag levlat upp, tror det hade varit roligare som feral, vilket är det jag levlat som i tidigare expansioner. Nu har jag inga planer för druiden, enda målet var att få Double Agent achieve och det är ju avklarat, så den får förmodligen vila till nästa expansion, haha.

Har levlat min priest lite också, jag kör den tillsammans med två guildies (som kör monktank och warlock) så där blir bara levlandet av ibland, när alla kan och orkar. Just nu är vi level 73. Jag kör fortfarande disc och healar/dpsar dungeons med det vilket jag tycker är hur kul som helst, heja!  Vill ta henne upp till 90 så fort som möjligt eftersom jag redan tänkt ut ett passande transmog.

priestyEn annan sak vi gjorde igår var att köra Elegon 10m normal med 4 personer. Från början testade jag och Crit att 2manna det på våra dk’s men insåg ganska snart att vi skulle behöva en healer för dispels, frågade Stefan som hakade på tillsammans med Gobbit. Det slutade med att vi körde dk tank, fire mage, retri paladin och disc priest och bossen gick hur lätt som helst. Tog oss bara två försök då vi under det första försöket ignorerade adds vilket ledde till lite väl mycket healing så efter det såg vi till att döda dem vilket blev en kill. Det var nog lite lättare än vad vi hade förväntat oss, men kul var det, blir intressant att se hur få man kan vara senare med ännu bättre gear, tror inte att tre personer hade varit något problem alls.

Så, där har ni min wowtisdag! En spännande dag i wow-väg helt enkelt ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen