• Hem
  • Arkiv

Darkmoon Rabbit

darkmoonrabbitIgår köpte jag en Darkmoon Rabbit! Den kostade bara 30.000 vilket åtminstone är billigt om man ser till vad de brukar ligga uppe för på min server. Hade i detta fall tur att den låg uppe på Crits server, han köpte den, caga:de och så betalade jag på Outland till hans alt :) Jag har fortfarande inte ens dödat Darkmoon Rabbit, inte Galleon heller för den delen, men nu har jag ju i alla fall petet!

Så, vad annars? Love is in the Air är tillbaka vilket innebär nya chanser på Big Love Rocket. Hade helt glömt bort att detta event var nu, ångrar nästan att jag inte har fler alts på 90! Det är ju extremt låg dropchans så behöver alla chanser man kan få, haha. Lyckades inte få Darkmoon Eye denna gång heller, men DMF återkommer ju i alla fall varje månad.

Raidmässigt ser det fortfarande glest ut, vi får ungefär 1 av 3 raids per vecka med ordinarie raidteamet, resten får ställas in eller försöka pusslas ihop med socials. Skulle verkligen behöva 2-3 till raiders så det aldrig behöver bli problem om någon måste iväg. Så trist när det blir såhär eftersom progressen inte direkt går framåt då. Bara att fortsätta rekrytera och hoppas på det bästa.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen