• Hem
  • Arkiv

Darkmoon Faire & subs

hogsDarkmoon Faire är tillbaka och eftersom jag missade den förra (har en tendens att alltid missa DMF) så fick jag ta igen det denna gång istället. Jag började med att skaffa Hogs, inga konstigheter. Jag fokuserade bara på alla Hoggers och hade achievet på första försöket.

dmfnyapetsSedan var det dags att fiska för Darkmoon Daggermaw som man köper Ghostshell Crab och Blorp här ovan för. Det gick ganska snabbt att fiska kan jag trösta er som inte gillar fiske med! Jag köpte den toy som finns att köpa också men sen fick det vara bra. Jag måste dock fortsätta besöka DMF eftersom jag fortfarande inte fått Syd the Squid, får väl hoppas att det är dags snart!

Känns som det konstant trillar in mounts och pets nu faktiskt. Det är väl mest för att jag ligger så mycket efter med allt i Warlords! På tal om det så blev det ju känt för allmänheten igår att WoW nu är nere på 5,6 miljoner subs, det lägsta på 9 år. Jag kan inte säga att jag är förvånad, jag ser ju twitter, forum etc och märker hur tomt det är på friendslisten numera samt vet hur jag själv känner. Jag har ju dock min sub igång, mest på grund av nostalgi. Jag hoppas verkligen att Blizzard lär sig av sina misstag och gör något riktigt bra av nästa expansion, jag tror att det är ganska väntat att ett så pass gammalt spel tappar spelare, men nu har det varit väldigt många under expansionen. Känns som det var så mycket hype följt av sådan extrem besvikelse. Jag kommer i alla fall stanna så länge jag tycker det är kul att logga in då och då.

Snart får vi veta vad nästa expansion blir, yay! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen