• Hem
  • Arkiv

Dan före dan

Känns som att det är på tiden för ett nytt blogginlägg kanske! Har inte riktigt haft tid att blogga på senaste så det har inte blivit av, själva tanken med att börja blogga igen är dessutom att bara göra det när jag har tid & ork och då kan det ta lite tid mellan inläggen ;)

Det har dock inte hänt så mycket spännande i WoW sedan sist. Har fångat några nya pets, fått lite nytt gear, dödat några nya bossar och faktiskt gjort lite dailies! När Offensive släpptes körde jag varje dag men blev så less på alla alliance överallt och valde därför att sluta - eller köra när det var lugnt som på natten eller morgonen. Har därför hamnat lite efter med rep där och har en bit kvar till exalted, men nu är jag rätt peppad att göra klart det. Har fyra storylines kvar och ungefär hälften av all reputation, sedan är det klart. Bara jag är klar innan 5.2 så är jag nöjd - eftersom det kommer mer dailies där med!

Idag kommer mammas sida av släkten över hit så resten av dagen blir nog både stressig och mysig. Har några julklappar kvar att slå in innan jag är helt färdig för morgondagen också. December har verkligen gått sjukt fort! En av de bästa månaderna på året tycker jag, absolut den mysigaste. Nu ska jag ta och posta lite auktioner innan det är dags att börja fixa här hemma, puss!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen