• Hem
  • Arkiv

Dagens i-landsproblem: Om att signa Tentative


I Fantastic Ten kör vi med invites i kalendern, vilket jag tycker är jättebra, utom en sak: TENTATIVE.
Jag tycker inte om att man kan välja det överhuvudtaget, accept/decline är det väsentliga, kan du komma eller kan du inte komma?

Det är oerhört irriterande när man, låt oss säga, har 7 accept och 3 tentative inför kvällen, man har ingen aning om ifall de där tre tentative kommer att dyka upp eller När de isåfall kommer göra det, hur länge ska man vänta? Jag vet inte hur många gånger vi har suttit och väntat på folk som varit tentative som ibland dyker upp och andra gånger inte kommer alls vilket gör att man sitter där i en 30 min-en timme (vi brukar oftast vänta 30 minuter från raidstart) och väntar för att sedan ändå inte köra. Så mycket enklare om personen i fråga bara tagit decline så hade man kanske haft andra planer för kvällen. Istället måste man sitta där i onödan.

Sen kan det ju självklart vid vissa tillfällen vara bra, men jag ser helst att man använder tentative några dagar i förväg isåfall och sedan dagen innan raid eller tidigt samma morgon ändrar till antingen accept eller decline, vilket det nu lutar åt. Och om man nu valt tentative av den anledning att man blir sen, så meddelar man isåfall vilken tid man kommer, så att resten av gruppen vet.

Behöver jag säga att vi varken raidade i måndags eller idag? Mer rekrytering behövs.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen