• Hem
  • Arkiv

Corrupted Hippogryph

corruptedhippoIgår kunde jag kryssa av ytterligare ett trading card game-mount från listan eftersom jag hittade en Corrupted Hippogryph för 150.000! Tycker mycket om färgschemat på denna och hippogryphs är över lag fina, dessutom är det ju alltid ett plus när man kan använda ett mount både till ground och flying eftersom de då blir lite mer användbara på alts.

Vad kan man mer säga om Corrupted Hippogryph? Ja, den sticker väl inte ut så mycket direkt, vilket ju inte alla tcg-mounts gör tyvärr, men jag tycker som sagt att den är fin ändå! Har själv inte haft någon chans att köpa den förrän efter flytten till Kazzak. Det finns ett ganska stort utbud av mounts uppe på AH dygnet runt här, något som var ganska ovanligt på Outland horde, så det är ju skönt att faktiskt få möjlighet att köpa de jag saknar. Jag kör med taktiken att inte köpa första bästa utan istället vänta och se vad priserna ligger på för att sedan försöka få ett så rimligt pris som möjligt, inget konstigt kanske.

Nu har jag lyckats samla på mig ett gäng tcg-mounts, förhoppningsvis kanske jag kan ha alla en dag, även om jag tror att det kan bli svårt, men vi får väl se! ;)

corrupted2

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen