• Hem
  • Arkiv

CM's, Magic Rooster & Treasure Goblin

Eftersom jag inte har bloggat på ett tag tänkte jag att jag gör ett stort inlägg med vad som hänt på senaste ingame istället, vilket inte är sådär jättemycket. Raidingen går rätt trögt för tillfället, en del inställda raids, folk som slutat och en annan som är bortrest en längre period, så vi har inte haft några pulls på Garrosh på ett bra tag och nästa gång vi kommer dit blir det med en helt ny setup. Lite jobbigt, men det löser sig alltid, bara att fortsätta köra på!

cmsoteira2Något betydligt roligare är att vi satte ihop en grupp av alts för att köra igenom challenge modes! Jag gjorde dem ju för ett bra tag sedan på Cidien och har varit lite sugen på att köra om dem sedan dess men inte riktigt haft en grupp eftersom det fortfarande fanns mains kvar i guilden som ville ha sina klara först.

cmsoteira4Setupen blev (från vänster) Kjukisar på sin elemental shaman, Äker på sin holy paladin, jag på min frost death knight, Crit på sin brewmaster monk och Gobbsan på sin arms warrior.

cmsoteira1 Jag valde Ashen Pandaren Pheonix denna gång, det stod mellan den och Violet men denna tyckte jag passade allra bäst ihop med dk-gearet. Helst skulle jag vilja ha alla färger, får väl se om jag hinner köra på fler alts innan de plockas bort. Nästa skulle väl i sådana fall vara min priest!

cmsoteira3Fina fåglar och transmogs! ;) Vi fick klart alla dungeons på två olika tillfällen, större delen av tiden gick åt till att vänta på att alla skulle äta på olika tider, så allt som allt tog inte själva cm-rundorna så värst lång tid alls, och kul hade vi!  Rekommenderar alla som inte prövat på cm's att testa.

magicroostereggVad mer då? Jo, före vi satte igång med challenge modes så satt jag i vanlig ordning på auction house och hittade där en Magic Rooster som jag slog till på. Som jag har jagat efter detta mount! Är så glad att jag äntligen valde att köpa den. Tycker inte att man ser kycklingen så värst ofta i spelet så den ska bli kul att använda. Enda nackdelen är väl att mitt troll ser något förvuxet ut på den, därav blood elf-transformen.

treasuregoblinSist men inte minst vill jag visa upp mitt senaste tillskott till petsamlingen: Treasure Goblin. Stefan var supergullig och giftade Reaper of Souls till mig och när jag uppgraderade kontot såg jag att man fick köpa digital deluxe till ett reducerat pris om man redan hade standardversionen, så jag gjorde det!

Så, några nya pets och mounts som vanligt och så på tal om Reaper of Souls så är det väl det som känns mest intressant att lägga speltiden på just nu, bortsett från raids och auction house i WoW. ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen