• Hem
  • Arkiv

Classic, retail, jobb & plugg

Som jag nämnde sist kanske vi skulle ses framöver, och här är jag igen, en ganska bra tid senare. Jag saknar att blogga ibland, och jag saknar framförallt att spela. I samband med att classic släpptes började jag plugga 100% på universitetet igen samtidigt som jag jobbade 70%, vilket naturligtvis lämnade väldigt lite tid över för spel. Jag ska inte säga att det läget har förbättrats sådär nämnvärt i tid-över-för-spel aspekten, men jag har åtminstone beslutat mig för att gå ner till 50% arbetstid istället, vilket borde göra att jag kan ta lite ledigt på helgerna i alla fall.

Så, jag har inte hunnit lägga speciellt mycket tid på classic alls. Man kan räkna antalet gånger jag varit inne och spelat över 30 minuter på en hand, tyvärr. Jag har därmed bara tagit level 26 och lagom till att jag gick ner i arbetstid nu så har majoriteten av dem jag spelade med bytt server. Nu vet jag därför inte om jag ska kämpa på på servern Razorgore eller helt enkelt börja om (vilket känns oerhört trögt med tanke på hur segt det redan har gått). Jag måste nog rådgöra lite med kompisen jag levlar tillsammans med, som för övrigt är en gammal spelkompis från Wrath of the Lich King. En stor fördel med Classic är ju helt klart att man återupptagit kontakten med spelare från förr.

Idag har jag börjat morgonen med kaffe och lite mountfarming. Jag har fortfarande inte lyckats få ett enda world boss mount, så då och då tar jag mig en runda i Mists of Pandarias alla zoner och hoppas på lite tur. Här väntade jag på Oondasta som faktiskt dök upp bara någon minut senare, fick dock bara guld.

Igår spelade jag också en stund på morgonen och blev faktiskt äntligen, äntligen klar med BFA flying. Det som har hållt mig tillbaka i flera månader är reputation med Rustbolt Resistance som håller till på ön Mechagon. Maken till tråkiga quester får man ju verkligen leta efter, därav dröjsmålet... Det var i alla fall väldigt skönt att äntligen få klart flying. Kalla mig bortskämd, men jag blir numera ganska omotiverad att göra saker ute i världen om jag inte har flying, i alla fall i retail. När man väl har vant sig är det svårt att nöja sig med att springa runt och aggra 4958 mobs så fort man ska någonstans. På bilden ovan höll jag på med questen för att lära Kua'fon att flyga, äntligen. För den som inte har gjort dem questerna föder man upp en liten dinosaurie som senare blir ett mount, rekommenderar er att göra den.

Sist men inte minst köpte jag en virtual ticket till Blizzcon alldeles nyss, något jag ju gjort de senaste åren och inte planerade att sluta med. Älskar att få varianter på murlocs! Här är Gillvanas <3

Men hörrni, det var ju himla mysigt att blogga igen, även om jag vet att bloggande är ett ganska utdöende fenomen. Hoppas ni har det bra och att ni får trevliga stunder i spelet, oavsett om ni kör classic eller retail.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen