• Hem
  • Arkiv

Challenge Warlord: Gold

challengemodewIgår blev vi äntligen klara med Challenge Warlord: Gold! Det har tagit oss ungefär 1,5 månad eftersom det varit svårt att hitta tider när alla kunnat köra, men igår gjorde vi klart de tre sista och fick våra vapen, titlar och mounts. Från vänster har vi: Fistcrackers - ww monk, Gobbít - arms warrior, Joyful - blood death knight, Cidien - frost mage och Salladin - holy paladin. Detta lilla gäng råkar ju också vara några utav mina absoluta favoritspelare <3

greatstaffofinfiniteknowledgeAv de stavar som finns tillgängliga är jag absolut mest förtjust i Greatstaff of Infinite Knowledge, så den transmoggar jag till just nu!

Överlag tycker jag att det gick ganska enkelt, i vissa instancer märktes det väl av lite att vi hade två melees och som ensam ranged blev jag targetad av all skit hela tiden, men det var inga problem. Vi körde samma taktik som i Mists of Pandaria: började med en testrunda i lugn och ro där vi diskuterade ihop oss om hur vi skulle göra och sen körde vi riktiga rundan för gold, med reset vid behov.

yetisHär är hela gruppen med sina nya mounts <3

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen