• Hem
  • Arkiv

Challenge Conqueror: Gold

challengemodeblogg<!--[if gte mso 10]>

Så var de då till slut avklarade – Challenge Modes. Jag ska berätta hur det har varit med CM’s, för det har faktiskt varit lite jobbigt att få ihop någonting alls:

Det hela började med att vi hade en grupp som snabbt tog 90 i början av MoP, en grupp som gearade upp tillsammans och som tidigt fick klart Glory of the Pandaria Hero medan vi väntade på att få in fler spelare till raidandet och att de andra skulle levla upp.

När vi började raida kom det emellan, men tanken var att samma grupp skulle börja nöta Challenge Modes så fort det fanns tid över. Problemet var bara att den där tiden aldrig tycktes finnas. Vi fick ihop gruppen en gång och lyckades få guld i Temple of the Jade Serpent, taggade som få hade vi en massa planer för kommande runs – som aldrig blev av. Det var alltid något som kom ivägen, alltid någon som inte kunde köra. Vi blev allt fler i guilden som var intresserade av att få klart CM’s och till slut delades två grupper upp som skulle köra på bestämda dagar så att det skulle bli gjort.  Det funkade inte ändå… det var fortfarande någon som var borta i varje grupp så fort det skulle köras.

Till slut blev jag trött och började planera en ny grupp med Crit som kört alla guld på sin hunter och som ville skaffa transmog till sin DK också. Jag kände mig dock taskig mot min gamla grupp, så det tog lång tid innan jag kunde ge upp den, men jag insåg att den gruppen aldrig skulle kunna få klart alla guld inom detta århundrade eftersom våra scheman inte verkade synka överhuvudtaget, haha! Till slut blev det alltså så att vi tog de spelare som var inne absolut oftast och verkade mest taggade från de båda uppdelade grupperna, och så hade vi vårt första run i tisdags.

Den ursprungliga planen med nya gruppen var att köra en gång i veckan och kanske få 1-2 guld per gång. Så blev det inte. I tisdags fick vi hela 3 guld och beslöt att köra ännu mer igår, då vi plockade 4, vilket ledde till att vi just gjorde klart de 2 sista och alltså fick klart allting på mindre än en vecka, otippat!

challengemodeblogg2 Stort tack till Crit, Jävlaspel, Mythriz och Shalinn för en grym grupp som fick allting klart så fort, yay!

När det gäller taktiker kollade vi inte upp så mycket i förväg utan gick efter det Crit kom ihåg från när han körde och bestämde vi hur vi skulle göra genom att först göra ett testrun, resetta och sen köra ett nytt run där det oftast blev guld direkt. Samarbetet gick hur bra som helst och setupen kändes också kanon med blood death knight, disc priest, frost mage, elemental shaman och boomkin.

elementaltriadJag när jag stod och försökte välja vilken phoenix jag skulle ta, inte ett lätt val det där! Tänkte att jag kunde passa på att ta en närbild på mitt nya transmog, Elemental Triad på troll female! Om ni följer länken kan ni även se headet som jag valde att inte visa, tycker mest att man ser ut som ett trafikljus med det på. Resten av setet är dock snyggt, det enda jag stör mig på är glipan vid axlarna, ser lite konstigt ut.

crimsonpandarenValet föll till slut på Crimson Pandaren Phoenix. Hade från början trott att jag skulle välja Violet eller Ashen, men när jag såg alla framför mig tyckte jag ändå bäst om Crimson.

Challenge Mode är verkligen hur kul som helst, rekommenderas varmt för alla som har tid över och en trevlig grupp, önskar att vi hade gjort detta för länge sedan, men bättre sent än aldrig! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen