• Hem
  • Arkiv

Celestial Family

chichiÄntligen är jag klar med min Celestial-samling! Jag kommer förmodligen fortsätta köra scenariot ändå för buffmat och battlestones, men det känns ändå skönt att vara klar med alla pets. Chi-Chi, Hatchling of Chi-Ji blev mitt sista. Hur söt som helst, precis som alla Celestials. Har ingen favorit bland dem så det var bara slumpen som gjorde att Chi-Chi blev sist!

Det blev faktiskt inte dagens enda nya pet. Jag kollar alltid auctionhouse efter de pets och mounts jag saknar och slår till när det finns billiga exemplar uppe.

harmonHarmonious Porcupette går att köpa då man nått revered med Emperor Shaohao, något jag inte ens är i närheten av, så när petet låg uppe för 100 guld var det ju bara att köpa! Den där repfarmen är någonting jag verkligen skulle behöva sätta igång med, suck.

dandelionDandelion Frolicker droppar på Timeless Isle, du måste starta en form av event med hjälp av en kristall som spawnar då och då bredvid en samling av små Spritemobs. Jag har gjort eventet några gånger men inte haft tur med pet, så jag köpte det för 300 guld istället. Kap!

Nu har jag en hel del kandidater till min petlevling, woho!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen