• Hem
  • Arkiv

Burning Scroll

ytransmogJag har bytt transmog! Det är inte så värst ofta det händer så det kan vara värt att dokumentera. Denna gång är det en blandning av Regalia of the Burning Scroll och Horned Nightmare Regalia (liknande delar). Det enda som skiljer bilden ovan ifrån live är att jag bytte till Nightmare-gloves istället för de från Burning Scroll som jag använde först. Det blev bra tycker jag! Trevligt att bryta av med några nya färger eftersom jag oftast kör på lila (vilket jag säkert byter tillbaka till om några veckor). Jag skulle gärna vilja farma ihop ännu fler transmogdelar, men jag har lite för ont om plats för att det ska fungera i praktiken.

petmirrorAnnars har jag spelat ungefär lika mycket som förra veckan. Det har blivit en del pet battles vilket har lett till att jag nu har 387 pets på maxlevel. Jag fick dessutom ihop tillräckligt med Pet Charms för att köpa Magic Pet Mirror! Äntligen. Utöver det har jag faktiskt kört en hel del mountruns också, framförallt world bossar. Att hitta grupper till Sha of Anger och Rukhmar brukar vara ganska enkelt så det har jag roat mig med, majoriteten av mina alts är faktiskt saved till dem denna vecka.

Igår spelade jag min ganska nydingade monk en del också, jag har börjat skilla upp mining och herbalism på henne eftersom jag vill ha achievet Grand Master of All. Det lär inte ta allt för lång tid! Jag tycker att det känns så konstigt att man numera kan herba/mina direkt i zoner för högre level till skillnad från förr när man faktiskt var tvungen att jobba sig upp i områden med nodes som passade ens professionlevel. Kan tycka att det är lite synd faktiskt, även om jag inte är sen att nyttja det nya systemet.

Den kommande veckan ska jag ägna åt att fortsätta försöka få Love Rocket, skilla upp professions och kanske ett och annat mountrun. Vi får se vad jag hinner med! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen