• Hem
  • Arkiv

Breezestrider Stallion

Nu blir det inga fler raids på ett tag, i alla fall inte för mig. Intresset i vårt raidteam sjönk märkvärt efter jul, vi gick från typ 25 till 6 personer. Visst hade man kunnat rekrytera in nytt folk och fortsätta köra, men själv är jag inte det minsta sugen just nu faktiskt. Skulle någon annan i guilden vilja ta tag i det och köra vidare får den gärna göra det, men det har varit tyst. Det var kul så länge det varade i alla fall! Resten av expansionen ska jag nog bara slöspela som jag typ gjort hela Warlords. Försöka göra klart några achieves och sådär. Skulle behöva ta upp mountfarms också, har inte rört vare sig Elegon eller Ji-Kun på månader.

Jag har däremot levlat upp min hunter till 100! Hon har varit fast på 98 i en evighet och eftersom Love is in the Air börjar närma sig tänkte jag att det skadar ju inte med en till 100. Ska försöka få till hennes garrison också så det fungerar och drar in lite guld :)

breezestriderDessutom har jag fixat ett nytt mount! Jag upptäckte att jag var väldigt nära exalted med Vol'jin's Spear och hade en Medallion of the Horde liggandes på en alt plus att jag bara behövde en till efter det, så det var ju bara att köpa. Förutom två achivements låste jag upp Breezestrider Stallion här ovanför!

Irl är det lite kaos just nu. Vår hund har blivit opererad och behöver konstant tillsyn och jag har svårt att få lugn och ro till att plugga. Därför har det faktiskt blivit så att jag kunnat spela en del på senaste eftersom det är lättare (tycker jag) att bara släppa om det behövs. Det är värre när man försöker läsa och lära sig någonting men hela tiden blir avbruten. Får hoppas att läkningsperioden går fort!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen