• Hem
  • Arkiv

Blood Elf -> Troll

När jag skapade min mage i Burning Crusade så valde jag rasen blood elf eftersom min dåvarande main var en undead warlock och jag ville testa en av de nya raserna istället. Jag tänkte aldrig byta main egentligen, men något gjorde att jag fastnade för magen och dessutom tyckte jag förstås att belfs var snyggaste rasen i spelet, vilket jag fortfarande tycker, faktum är att min warlock också fick bli belf när racechange kom, haha.

Jag har trivts väldigt, väldigt bra som belf. Nästan allt gear är hur snyggt som helst, jag gillar animationerna och de är bara snygga överhuvudtaget. MEN, den senaste tiden har jag mer och mer funderat över racechange, både för att få tillgång till lite bättre racials men framförallt för att jag faktiskt tröttnat lite på belfs. Det blir tjatigt att spela samma sak hela tiden och jag kom på mig själv med att alltid använda olika items för att byta utseende i raids (som Leyara's Locket, Iron Boot Flask, Pots of Illusion, Darkspear Pride, etc etc.. listan kan göras lång) så därför valde jag till slut att ta steget och byta ras.

Efter 6 år (6-7?) så är det riktigt skönt med lite omväxling måste jag säga, även om Cidien inte längre är den snyggaste belfen i gänget. Nu får hon rocka troll-looken istället ;)

trolliz

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen