• Hem
  • Arkiv

Blood Elf igen

Hallå! Som jag nämnde i förra blogginlägget är det någonting med att plugga som gör att jag blir lite extra benägen att blogga, så här kommer ytterligare ett inlägg relativt tätt inpå det förra. Hoppas att någon fortfarande orkar läsa. Bloggformatet känns ju lite utdaterat numera, men jag tycker om det. Det är så kul att gå tillbaka i arkivet och se vad jag har haft för mig dessa år i World of Warcraft. Helt sjukt egentligen hur många år jag spelat ett och samma spel. Jag tror dock att det är det som fått mig att aldrig riktigt lämna, det finns någon slags trygghet i att spela något man känner igen och att dessutom spela med i stort sett samma personer som jag gjorde där alldeles i början.

De senaste månaderna har min mage varit en void elf, eftersom många av mina gamla guildies bytt över till alliance. Nu ska de dock gå över till horde igen och ska jag vara riktigt ärlig är det på den sidan jag känner mig mest hemma, så jag bytte också tillbaka. Ville dock föreviga void elf-looken en sista gång, här i Kharazhan på jakt efter Midnight.

It feels good to be back! Förra veckan var jag faktiskt inne och kikade lite på betan, men jag insåg att eftersom expansionen faktiskt kommer snart så känns det lite onödigt att levla på betan för att sedan göra om allting igen live. Förut har det ju varit något jag prioriterat för att kunna levla upp snabbt, men med tanke på att jag har så mycket annat för mig kommer jag ändå behöva ta levlandet i lugn och ro i Shadowlands. Så, jag låter betan vara och får njuta av questandet live istället!

Det jag däremot har gjort på senaste är att köra igenom en massa gamla raids på jakt efter transmog och mounts. Crit joinade mig för några av raidsen och när vi körde igenom Blackrock Foundry hade jag turen att äntligen få en Ironhoof Destroyer, yay! <3 Jag har inte riktigt samma gnista som jag hade förr för mountfarming, men visst är det kul att få något man farmat länge efter?!

Jag har även börjat köra pet battle dungeons igen, men för att vara ärlig blir jag nästan lite otålig efter en stund, de tar för lång tid. Men, det passar bra att köra igenom någon då och då när man ändå inte har annat för sig. Vi får väl se när jag lyckas få sista achievet för att ha klarat alla challenges, förhoppningsvis rätt snart ändå.

På återseende!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen