• Hem
  • Arkiv

Bloggande och questing

Det känns ofta som det här med bloggande dör ut sakta men säkert, speciellt när det finns andra snabbare medier som Twitter. Jag själv twittrar bra mycket mer än vad jag bloggar. Jag har till viss del koll på statistiken för denna blogg och det förvånar mig att det faktiskt är några trogna besökare varje dag trots min usla uppdatering. Tack för det! Fast vem vet, det kanske bara är bottar? ;)

Själv följer jag en hel del bloggar, men man märker hur det blir mindre och mindre att läsa, och ingen av de svenska WoW-bloggar jag följde innan uppdaterar längre. Är det någon av mina läsare som känner till någon åtminstone någorlunda aktiv WoW-blogg? Hade ju varit kul att läsa!

selfie22Hur som helst, jag har pluggdag idag och då lockar det alltid att blogga istället! Har ägnat denna morgon åt att göra klart legendary-questen för att få Garona som follower och nästa steg av ringen. Inte en dag för tidigt! Sedan jag slutade raida har jag inte orkat bemöda mig med att köra LFR och har därför saknat 150 runor några månader, men kände att det fick vara dags nu.

Jag gjorde questerna tillsammans med pojkvännen eftersom vi var lika långt. WoW är ju trevligast att spela ihop med andra, spelar bara med honom och med Crit nu. Känns väldigt tomt utan en guild, det måste jag erkänna. Börjar sakna raidingen just på grund av gemenskapen, men känner samtidigt inte riktigt att jag orkar leta efter en ny guild. Så mycket som ska bli rätt... Nåja, nu ska jag göra ett försök att få det sista petet jag saknar för TBC-pet achievet och sedan måste jag fortsätta plugga. Hoppas ni har en bra onsdag!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen