• Hem
  • Arkiv

BlizzCon 2015

Ytterligare ett BlizzCon har kommit och gått och jag följde det i vanlig ordning via virtual ticket. Missade dock lördagen så har fått tagit igen det nu efteråt. Som de flesta märkte var det ju ingen superfokus på WoW direkt, vi hade ju dessutom redan fått en del info från Gamescom. Jag tänkte ändå lista några punkter jag reagerade på!

- Trailer till Warcraftfilmen: Kul att äntligen få se den! Det var väldigt mycket cgi? Men annars tror jag att det blir en väldigt bra film, ser fram emot den!

- Cinematic för Legion: Blizzards cinematics är alltid fantastiska, men just denna gjorde mig inte lika intresserad som de föregående WoW-cinematics har gjort. Den sa egentligen inte speciellt mycket alls, men snygg var den!

murkidan- Murkidan: Den främsta fördelen med virtual ticket var förstås detta underbara pet som jag passade på att levla upp medan jag kollade på BlizzCon!

- Egna val under leveling: Att själv få välja vilka zoner man ska köra tycker jag låter helt fantastiskt! Det kommer verkligen göra det roligare att levla alts också när man slipper repetera samma mönster varje gång.

- Nytt transmog system: Med nytt ui! Det nya systemet påminner mer om D3 - har du lärt dig utseendet behåller du det utan att behöva ha kvar items i bags. Med tanke på hur full min bank, voidstorage och mina bags är så kommer detta vara så otroligt skönt. Dessutom kommer vi få med allt transmog från gamla avklarade quester vilket också är jättekul. Vid några tillfällen har jag velat ha transmog från gamla quests som jag redan avklarat och slängt för länge sedan.

digitaldeluxe- Förhandsbokning av Legion: Ja, det gjorde ju förstås jag för att få ett nytt mount och pet ;) Någon dag kanske jag presenterar den karaktär jag valde att boosta upp också. WoWPanel096 WoWPanel118 WoWPanel140- De nya zonerna ser fantastiska ut! Vissa av dem påminde mig mycket om Northrend och jag hoppas verkligen att de kommer ha samla känsla när man väl spelar i dem. Ser riktigt lovande ut och är en av mina favoritsaker med Legion. Kolla bara Highmountain - Grizzly Hills? ;)

WoWPanel201 WoWPanel231- Dungeons: Av dem vi fick kika på ser de också spännande ut! Sen kommer ju också en ny variant av Challenge Modes som låter intressant samtidigt som det låter lite jobbigt. Det blir ytterligare någonting som kräver att man har en 5man grupp för att kunna hålla sig uppdaterad i gear och så vidare. Får väl hoppas att det blir roligt och att man har folk att spela med!

WoWGSP022- Artifacts: De ser ju awesome ut, det ska jag inte ljuga om. Det enda jag har funderat lite över är krånglet när man vill byta spec? Vad händer om man fokuserat alla sina traits på fire och så blir plötsligt fire nerfat och arcane det enda rätta att spela i PvE (ja, sådant har hänt ett antal gånger)? Jag ska erkänna att jag inte läst på den biten så mycket, men det är något som oroar mig lite. Även synd för de spelare man har som hoppar mellan t.ex. healing och dps beroende på vad som behövs. Vi får väl se hur det utvecklas.

- Demon hunters: Ser fortfarande extremt intressanta ut och jag kommer helt klart spela en - men förmodligen inte maina en. Känns som det kommer vara tillräckligt med demon hunters ändå faktiskt! Men man vet aldrig.

- Class halls: Tror dessa kommer bli ett trevligt inslag också. Ska bli intressant att se hur class hall kommer se ut för mage!

WoWPanel119- Release september 2016: Här har vi väl det jag är mest negativ över. SEPTEMBER?! Det är ju nästan ett år kvar! Jag är lite skeptisk till att de announcade Legion redan på Gamescom för det gör bara att det känns ännu längre bort. Det är nog vad som gör mig mest opepp på Legion faktiskt, för jag är inte sådär jättetaggad som jag varit förr. Warlords var så hypat och levde inte alls upp till förväntningarna så förväntningarna inför Legion är helt klart svalare och med ett releasedatum så långt fram känns det onödigt att hypa upp för mycket nu i förväg ändå. Vad ska man hitta på ändra fram tills dess?! Måste dock säga att det gör att valet av att bara raida 3 timmar i veckan känns väldigt bra, vi har ju absolut inte bråttom.

Så, det får räcka med tankar för nu, annars blir det ju en hel bok ;) Hoppas någon orkade läsa allting och kanske vill dela sina tankar om årets BlizzCon?

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen