• Hem
  • Arkiv

BlizzCon 2013, del 1

Så mycket information och så många tankar, men jag ska försöka summera ihop lite vad jag tycker och tänker om några av de saker vi fått veta hittills:

blizzcon2 blizzcon3 blizzcon4Character Models: De nya modellerna är underbara! Dwarves har plötsligt blivit hur söta som helst, för att inte tala om gnomes! Så mycket mer liv i rörelserna och ansiktsuttrycken och jag tycker att de har lyckats bra med att ändå behålla karaktärerna trots att det är så mycket nytt. Undead var också helt fantastisk! Lite synd att de inte hade några troll att visa upp än, men förhoppningsvis blir de minst lika bra. Jag har en liten förhoppning om att de ska ta bort racials också, men det lär väl inte hända, hade varit skönt att kunna spela vilken ras som helst utan att tappa bra bonusar.

blizzcon5Inventory: Som jag har väntat på att få mer bagspace, det här är helt perfekt för mig. Både på main och alts är bags, bank och voidstorage överfyllda med items som jag kanske kommer behöva en dag - eller inte. Helt otroligt vad detta kommer underlätta - och göra så att jag kan samla på mig ännu mer transmog. Som det är just nu får jag sitta och ta bort saker hela tiden och vissa grejer ångrar man efteråt.

blizzcon6Garrisons låter som något jag kommer tycka mycket om, haha. Som en utveckling av farmen man haft nu i Mists of Pandaria. Som en guildie sa är det väl mest en form av ytterligare tidsfördriv, men det är ju sådant jag gillar. Det bästa vore om man kunde nå Auctionhouse via sin Garrison, då kommer jag ju aldrig behöva lämna! Auctionhouse och en target dummy önskar jag mig, haha.

BlizzCon1Mythic raiding: Sen har vi väl det jag är minst exalterad över... ny raid difficulty som mer eller mindre än vad vi nu kallar heroic och som innebär att för att vi ska kunna köra vidare som vi gör nu måste vi hitta 10 spelare till. Nu ser det ju ut som vi får mer information om det idag så jag ska väl inte säga så mycket, har ändå inte smält det helt, men min första reaktion var väl ingen superglädje. Visst finns det plus med detta, bland annat slipper man tjafset om 10 man vs 25 man, men det som verkligen tar emot mest är vad som kommer att ske med alla 10manguilder där ute. Antingen får man massrekrytera eller försöka merga ihop med en annan 10man guild, och alla vet väl att merges inte alltid är det lättaste. Det är som sagt lite tidigt att säga någonting, men allt löser sig nog i slutändan och det blir intressant att se vad som händer.

Det var bara några av mina första tankar om allting igår, väldigt mycket information som ska tas in och smältas så det lär bli fler inlägg framöver ;) nu tror jag minsann att jag behöver några liter kaffe till.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen