• Hem
  • Arkiv

Attunement Edition

Åh så härligt väder det har varit idag, har solat nästan hela dagen, wihoo! Nu är det däremot väldigt grått och tråkigt ute, fast det gör inte så mycket eftersom jag sitter här. Tänkte i alla fall uppdatera med några pets jag fått sedan patchen kom ut, hade egentligen tänkt göra det när jag fick dem, men har inte haft tid.

pocketreaverBörjar med den tråkigaste, tycker jag i alla fall. Pocket Reaver. Alltså... inte direkt en spännande modell och det finns ju redan andra reaverpets i spelet, så nä, den är inte en favorit.

voidcallerLesser Voidcaller tycker jag däremot mycket om! Väldigt söt och passar himla bra till min warlockalt.

menagerieMenagerie Custodian är också ett pet jag tycker lite extra om, fina färger!

direhornpet1Sist men inte minst har vi Direhorn Runt (med pet biscuit) som är ett av de pets jag sett fram emot nästan lika mycket som Valkyren. Vem vill inte ha en dinosauriebebis? Jag farmade bones med Crit och efter att ha fått 250 bones så hade vi fått varsitt pet, så dropraten verkar inte vara särskilt låg. Bra att veta kanske om någon vill farma.

De flesta av petsen är alltså ifrån Raiding with Leashes II: Attunement Edition. Har kört två rundor i de gamla raidsen, med min mage och dk. Får se om jag kanske kör lite på huntern också innan denna reset är slut, men tre pets är ju inte illa så långt! Någon annan som fått pets från nya patchen? :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen