• Hem
  • Arkiv

Att göra innan Legion

Imorse skrev jag ihop en liten lista av saker jag skulle vilja göra klart före Legion:

-Glory of the Thundering Raider Jag har tre achievements kvar på metan innan jag är färdig, det borde inte vara allt för svårt att få till.

-Levla upp fler pets I dagsläget har jag 369 pets på level 25, jag skulle vilja levla upp några till innan nästa expansion eftersom det ju kommer nya pets att levla då. Målet kanske borde vara typ 450? Med tanke på hur lite jag kör pet battles numera tror jag att det räcker.

xufu2-Göra klart archaeology Jag har en hel del pristines att göra klart innan jag är färdig med archaeology i denna expansion. Jag är inte så ofta sugen på att göra archaeology men när jag väl är det tycker jag det är ganska lätt, oftast brukar jag få 1-2 pristines per runda också. Det ska inte vara några problem att få klart innan Legion!

-Farma claws och få klart mount där Här syftar jag alltså på Saberstalkers, har ungefär hälften kvar till acehivement (med titeln of the Jungle) och mountet. Måste bara övertala någon tank att hjälpa till ;)

-Allmänna achievements Det finns en hel del achievements kvar som ligger och skräpar för mig. Några exempel är Draenor quest-achieves, Garrison, Field Photographer, Pepe-achievet osv. Jag tänkte försöka hinna med så många som möjligt när jag känner för att göra dem.

-Glory of the Draenor Hero Denna tycker jag känns jobbig eftersom jag behöver en grupp för det. Ska se om CM-gruppen är intresserad, vi är dock en man kort numera eftersom Crit slutat spela, så vi behöver någon mer! Det känns dock som någonting man kan få klart på ungefär en dag, bara man kommer igång.

skeleton-Fiska klart för mountet Jag har idag 50 Lucky Coins, så det är inte allt för långt kvar tills jag kan köpa mountet. Det måste jag ta tag i igen!

-Grand Master of All Också ett achievement som får stå för sig eftersom det innebär att levla upp alla proffs till max. Har bara herbalism och mining kvar så det ska inte vara alltför jobbigt.

-Brawler’s Guild Den här är jag faktiskt väldigt osugen på att göra igen, speciellt med de långa köer som alltid är. Men jag ska försöka.

-Invasion mounts Mitt sista mål får vara att försöka gå med i fler invasions så jag kan få alla mounts därifrån, är lite dålig på det.

dreadraven2Ja, där har jag ju i alla fall en hel del att göra innan Legion kommer. Med tanke på allt plugg jag har och stundande flytt så får vi se hur mycket tiden räcker till. Förhoppningsvis ska jag klara av det mesta!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen