• Hem
  • Arkiv

Är så trött

Idag regnar det här i Göteborg! Lite till och från så just nu är det uppehåll, men annars är det ganska mysigt att lyssna på när regnet smattrar mot taket. Blir nog lite film-mys om en stund :) båda är ganska slitna från gårdagen då vi gick upp kl 6, blev inte sova förrän vid 12 heller eftersom det var raid.


På tal om raid, vi har nu haft vardera kvällar på både Chimaeron hc och Halfus hc, det har börjat småkaotiskt för att sedan leda till ett riktigt bra try där man tror bossfan ska dö -> en wipe och sen... blir de följande triesen helt och hållet värdelösa. Inte alls i närheten av det där bra man just hade. Förstår inte vad som händer, hur lyckas folk tappa fokus så pass mycket? Det är ju en sak om man hela tiden wipar på omkring samma punkt, som exempelvis sista fasen. Men när det går sämre och sämre är det inte kul.

Rekryteringen går väldigt segt med så vi kör inte med en speciellt bra setup heller just nu, känns minst sagt otroligt segt och just nu tycker jag inte spelandet är speciellt roligt, tyvärr.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen