• Hem
  • Arkiv

Andra spel

I någon beskrivning för den här bloggen har jag skrivit att den ibland handlar om andra spel, vilket den ju inte speciellt ofta gör. Men, jag spelar faktiskt andra spel också, tro det eller ej!

Text som visas när du har musen över

Ett av mina favoritspel just nu är Heroes of the Storm. Jag har aldrig ansett mig som en moba-spelare, har aldrig fallit för LoL eller Dota, men det är någonting med Heroes som gör att jag tycker det är jätteroligt! Vad som är extra kul är ju roliga lootboxes också, den här ovanför fick jag igår. För det första är Auriel min favorithero, och vem vill inte ha Dreadlord Jaina? Verkligen en perfekt box. På tal om lootboxes så inväntar jag just nu Hallow's End eventet som kommer 17 oktober, då ska jag levla en massa karaktärer tänkte jag.

Text som visas när du har musen över

I somras köpte jag spelet Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, mest eftersom jag blev så lockad av att ha sett trailers i förväg. Det är ett väldigt mysigt spel som mest går ut på att utforska, crafta och samla in material. Eftersom jag är rätt förtjust i olika typer av farming så är det rätt så perfekt för mig, det enda jag saknar är att det inte finns någon combat. Spelet blir aldrig "farligt", men jag tycker ändå inte att det gör så mycket. Jag spelar det mest för den trevliga stämningen.

Text som visas när du har musen över

När jag var hemma och hälsade på min familj förra veckan så ville min lillebror att vi skulle spela Age of Empires II HD, så det gjorde vi. Vilken nostalgi! När jag var liten hade pappa en dator med Age of Empires på och då fick jag och min bror turas om att spela på den, medan den andre otåligt tittade på. Det var ju faktiskt väldigt kul att kunna spela tillsammans istället, haha.

Text som visas när du har musen över

Det absolut senaste spelet jag spelade utöver World of Warcraft var Borderlands 2, som jag fick så sent som igår! Min guildie föreslog att vi skulle spela och jag var inte sen att haka på. Jag har aldrig spelat något Borderlands tidigare men föll verkligen för cartoon-stilen. Det lär bli en hel del mer spelande framöver!

Det var några av de spel jag spelat på senaste. Ibland känner jag att det finns så otroligt många spel jag vill spela, men så lite tid. Måste ju göra någon nytta också. ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen