• Hem
  • Arkiv

Alani & Alysrazor

Hej! Nu var det ett tag sedan jag bloggade, mestadels på grund av sommaren. När det är fint väder vill man ju vara ute och de senaste tre veckorna har jag spenderat i Göteborg, nu tänkte jag dock uppdatera med mina senaste tillskott i mountsamlingen, två favoriter som jag väntat på länge!

flametalonFlametalon of Alysrazor droppar som namnet antyder ifrån Alysrazor i Firelands. Det är mer eller mindre en brinnande variant av Raven Lord som också alltid varit en av mina stora favoriter. Har farmat ett bra tag för denna och blev väldigt glad när den äntligen droppade, lär användas flitigt! :)

thunderingrubyMin andra pärla fick jag faktiskt alldeles nyss, Thundering Ruby Cloud Serpent som droppar från Alani the Stormborn. Alani är draken som flyger runt i Vale of Eternal Blossoms, med en sköld runt sig som bara går att få bort med en Sky Crystal som man får genom att kombinera 10 st Skyshards. Som jag har farmat efter de där Shardsen... har spenderat många timmar med att döda olika mobs i Vale och har hittills bara fått ihop 4 stycken, 2 av dem när jag gjorde dailies för Golden Lotus. Har läst kommentarer på Wowhead där folk bara behövt farma några timmar för att få alla 10 och själv har jag inte ens fått en Shard på 2-3 timmars farmande, haha.

Till min stora lycka var det någon i trade som skrev att han sålde mountet idag och jag valde att hoppa på det! Har sett erbjudanden tidigare men känt att jag velat farma själv plus att risken för att bli scammad är ganska stor, men efter att ha haft sådan otur med drops kändes det ändå värt det. Det blev inget strul överhuvudtaget, 50.000 guld gav jag för skönheten och behöver nu aldrig farma mobs i Vale igen ;)

Nu är det dags att göra lite mer kaffe, hoppas ni har det lika bra som mig, puss!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen