• Hem
  • Arkiv

7.3 och annat kul

Tänkte att det var på tiden att jag började uppdatera bloggen igen, har varit lite sugen på det ett tag. Mitt liv har vänts lite upp och ner på senaste och det har lett till att jag spelar åtminstone lite mer än förr. Jag hade dock inte tänkt gå in så mycket mer på det utan börjar med ett blogginläggg som får catcha upp lite om spelandet istället!

Text som visas när du har musen över

Den största anledningen till att jag har börjat spela mer WoW är att 7.3 släpptes med en massa ny content. Före dess hann jag dock levla upp min priest till 110, har haft det på gång ett tag men inte orkat ta tag i det. Levlade henne som disc och planerar att fortsätta med det specet - superkul! Nu efter att patchen kom har det naturligtvis blivit så att jag fokuserat mer på magen, men sen ska jag fortsätta geara min priest. Visst är hon fin?

Text som visas när du har musen över

Något annat jag passade på att göra före patchen var att fixa class mount till både min mage och DK. Är fortfarande inte något vidare imponerad av designen på mages mount, men det är väl alltid roligt med nya saker antar jag. Vad som var mer roligt var den toy jag kunde köpa i mages class hall som gör att jag kan ge mitt pet ett liknande mount!

Text som visas när du har musen över

I och med den nya patchen kom Raiding with Leashes V: Cuteaclysm och jag har givetvis börjat farma petsen. Har för närvarande fått 5/15 pets. Jag är fortfarande inte klar med achievement för pets från WotLK-content, men det droppar någon då och då. Skulle visserligen kunna köpa de pets jag saknar, men det är ju inte lika roligt.

Ja, det var lite av det jag har gjort på senaste, förhoppningsvis håller jag blogginspirationen uppe nu så att jag kan posta ännu mer framöver. Håll tummarna!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen