• Hem
  • Arkiv

6.2 & Bloodhoof Bull

62banner Så var den då här, den efterlängtade patch 6.2! Jag spelade en hel del igår och hann med att få många nya pets och mounts, och att ta några screenshots såklart:

62bygg Här är jag i full färd med att bygga en bas i Tanaan ;)

62kazzakStrax efteråt dödade jag Lord Kazzak, fick bara tyvärr bara guld.

62boar Jag köpte de nya vendor-mountsen ifrån Garrison. Grisarna är väl kanske inte så värst fagra, men de är mounts i alla fall!

62felpupJag fick en jättesöt Fel Pup när jag questade :)

62mountVendormount nr. 2, har länge velat ha en clefthoof så det var ju välkommet!

62sporeNär jag gjorde alla legendary pets fick jag ett nytt pet och fick ytterligare ett imorse :)

62candleLetade upp Nethaera's Light i Dalaran!

62bloodhoofOch när jag tog en titt i Premade Groups för en stund sedan så fanns en grupp för Nakk the Thunderer som var uppe och jag hann fram och fick mitt mount. Bloodhoof Bull - mount 297 <3

Allt som allt har det varit två givande dagar hittills, även om jag förstås saknat raidingen lite just för den där känslan av en helt ny raid. Det är alltid lite speciellt. Jag saknar fortfarande att ha folk att spela med för det blir ganska snabbt långtråkigt när man spelar ensam, WoW är inte riktigt till för att spelas ensam. En sak jag faktiskt tycker är lite jobbig är att i princip all repfarm går hundra gånger enklare om man inte kör själv - vilket gör att jag inte orkar fixa någon rep alls. Tur att Premade-funktionen finns i alla fall, men det är inte riktigt samma sak som att sitta skype/mumble med ett gäng kompisar och spela.

Nåja, jag är nöjd med mina nya mounts och pets! :)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen