• Hem
  • Arkiv

6.1 - mounts, belfs, pets

I samband med 6.1-patchen har jag faktiskt spelat lite World of Warcraft, så nu har jag för en gångs skull någonting att skriva om!

chauffered Det första jag gjorde när jag loggade in var att hoppa in på alla alts för att skrapa ihop heirlooms för en Chauffeured Chopper. Jag fick köpa ganska många eftersom flertalet av mina heirlooms mystiskt verkar ha försvunnit i tomma intet. Mysteriet är väl att jag glömt plocka ur dem ur mailen helt enkelt.

selfiecidJag beundrade ju förstås nya blood elf modellen ett tag också. Fick byta ansikte för att det skulle kännas helt rätt, men nu är jag riktigt nöjd! Är glad över att de fixade headtilten också. Här är en obligatorisk selfie.

LeviathanhatchlingSedan tog jag en runda i gamla TBC-raids eftersom de lagt till nya petdrops där. Jag fick ett av petsen, Leviathan Hatchling! :) När jag är klar med detta inlägg tänkte jag ta en sväng med någon alt också för att se om jag kan få fler av dem.

natpagleVad jag mer har gjort är att fiska klart alla fiskar för att kunna få Nat Pagle som follower. Nu måste jag försöka orka fiska ihop till det pet och mount han säljer också. Det får bli sakta men säkert :)

lovvveAvslutar med någonting som kanske inte direkt är en nyhet, men Invincible är verkligen mitt favoritmount. Rawr.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen