• Hem
  • Arkiv

5.4 - Siege of Orgrimmar

Dags att blogga lite kanske, har ju varit tyst här ett tag, mestadels eftersom 5.4 släpptes så att det och plugg har tagit upp all tid. Får väl summera ihop lite vad jag fått gjort ingame under veckan som gått, vilket inte är så jättemycket faktiskt:

En video från vår kill på Dark Shamans.

Raidingen har gått bra, vi tog 10/14 bossar vilket känns riktigt bra med tanke på omständigheterna, så vi är nöjda! Något som dock är enormt irriterande just nu är att vår guild har försvunnit från armory, så alla i vår guild ser guildlösa ut och sidor som WoWProgress kan inte tracka våra kills. Vi har varit i kontakt med Blizzard angående detta men får helt enkelt bara vänta på att det blir fixat, det verkar ha att göra med guildflytten.  Hoppas verkligen det löser sig snart!

En annan nyhet med 5.4 är ju Timeless Isle! Direkt servrarna kom upp drog jag dit, fixade legendaryback och körde worldbossarna men sedan fick det räcka… det laggade något otroligt mycket, så det var bara skönt att komma därifrån, haha. Har varit tillbaka nu efteråt några gånger för att kolla efter rares mestadels. Har inte haft någon direkt tur med drops men fick åtminstone Bonkers från kistorna efter att ha slösat några tusen coins, haha. Har alltså en hel del kvar att göra där i form av repfarm och rarekills :)

bonkersIdag har jag inte heller spelat så värst mycket men har åtminstone kört igenom första LFR delen av Siege på min death knight. Fick inget loot men rundan var väldigt smärtfri utan en enda wipe, så det var ju kul! Återstår väl bara att se vad som händer framöver, uppdaterar självklart med raidprogress senare!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen