• Hem
  • Arkiv

5.3: Unborn Val'kyr

Ny patch igår vilket som vanligt innebär en hel del nytt att göra och jag fick ingen tid över för att blogga - eller twittra, haha. Tänkte i alla fall uppdatera om 3 nya pets/mounts från patchen, börjar med den som gjorde mig absolut gladast men som jag egentligen fick sist:

unbornvalkyrNär jag för första gången såg Unborn Val'kyr på ett screenshot inför PTR så blev jag ganska så exalterad eftersom jag bara älskar modellen. Därför blev det första jag gjorde när jag loggade in igår (förutom att slänga upp några auktioner) att flyga runt över hela Northrend för att hitta en. Det är ju nämligen så att detta pet kan spawna var som helst i Northrend, så jag sökte igenom varenda liten vrå, haha. Hittade tyvärr ingen och blev sedan upptagen med att köra hc scenarios och troll-achieves så letade inte igen förrän på kvällen. Hade ingen tur då heller så jag gick och la mig, för att leta vidare nu på morgonen. Hann leta en bra stund innan jag slutligen kom till Zul'Drak (Altar of Rhunok) och hittade en Valkyr, som till min stora lycka dessutom var en rare, woho! Gjorde hela min morgon :D

gazNästa pet var just från troll-eventet som pågår nu. Jag, Stefan och Gobbsan plöjde igenom achievements och farmade kött, trä osv. för att få Bad Mojo och en titel! Köpte ut petet Gahz'rooki för min första Mojo, söt! Titeln är sådär lite lagom irriterande lång, men det är ju alltid roligt med titlar tycker jag.

armoredSist men absolut inte minst är förstås mitt nya mount som jag fick direkt när jag loggade in från Mount Parade-achievement: Armored Red Dragonhawk. Är riktigt nöjd över det mountet, kul att de valde att lägga in ett till achievement för mounts och dessutom är det mycket snyggare än sina föregångare - och passar bra ihop med min transmog! ;)

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen