• Hem
  • Arkiv

5.2: the Thunder King

Så, vad tycker ni om trailern till 5.2, taggade? Jag gillade trailern men är däremot lite kluven till patchen, mestadels för att vi är nere på 7 raiders just nu efter att några av våra spelare slutat spela. Utöver det så åkte Kjukisar iväg på semester idag och blir borta fram till den 11e mars, så tills dess är vi bara 6. Så med andra ord ser det lite mörkt ut om patchen släpps nästa vecka. Så för min del får den gärna vänta ett tag ;)

Utöver det så är jag lite smått orolig över hur mages kommer spela ut sig i nästa patch, har varit många ändringar fram och tillbaka. Nu senast kom en nerf till Critical Mass, från 1.3 till 1.2 för fire, vilket inte är en superbra nyhet för mig. Eftersom den ändringen är baserad på BiS-gearet i nästa patch så kommer det inte vara så party för mig med mitt ganska halvdana gear (497 ilvl). Är rädd att min crit inte kommer bli tillräckligt bra för att kunna välja fire före något annat spec. MEN, jag har själv inte testat mycket på PTR, jag har ingen superkoll på hur det ser ut där just nu alls utan hänger bara med i forum - så jag ska inte säga för mycket. Jag håller dock tummarna för fire, eftersom jag tycker det är roligaste speccet! Har ju dock spelat arcane sedan 5.1 och har haft kul med det också, så vi får se hur detta slutar helt enkelt :)

Sen är ju inte ny patch bara om klasser och raids utan det kommer ju nya achievements, mounts och pets - och det behöver jag inte hela raidteamet för! Hurra! Det ser jag fram emot en hel del eftersom jag älskar att ha saker att farma. Tror faktiskt att jag ska försöka uppgradera några av mina pets till rare-quality innan dess, så har jag något att pyssla med.

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen