• Hem
  • Arkiv

300+ mounts!

warsongdirefang Då var det väl dags att skriva här igen då, innan jag missar för mycket! Sedan jag sist skrev har jag faktiskt lyckats samla på mig en hel del mounts och har just nu 303! Nummer 300 fick jag ifrån rares i Tanaan: Warsong Direfang. Efter det såg jag att jag bara saknade lite rep för att bli klar med Pathfinder-achieve för att låsa upp flying och ytterligare ett mount, så jag köpte en Medallion of the Legion. Den gav mig inte bara rep nog för achieve utan gjorde mig också exalted med Steamwheedle vilket gjorde att jag kunde köpa ytterligare ett mount. Det blev helt enkelt 3 mounts på samma dag, inte ofta det händer :) Dessutom blev det ett ytterligare ett nytt dagen efter, när jag blev exalted med Vol'jin Headhunters.

soaring

Här är Soaring Skyterror som är belöningen för Draenor Pathfinder. Egentligen borde jag väl göra dailies och farma rep med Sabrestalkers nu för att kunna köpa återstående mounts, men vi får se när tid och lust finns. Det är så mycket irl nu som tar upp tid istället för WoW, så det blir spel när det finns tid över. Den största tidsboven är min och sambons boxervalp på 8 veckor. Visserligen sover han en hel del, som ju valpar gör, men när han är vaken är det inte en lugn stund <3

Faktum är att jag skrivit på detta blogginlägg i över en dag nu, jag började igår, fick avbryta när valpen vaknade och behövde gå ut, sedan blev det ingen mer dator på ett tag. På kvällen ville nätet inte riktigt samarbeta (eller bloggportalen) så då blev det struligt när jag skulle ladda upp bilderna och jag gav upp. Så, jag fick skriva klart det nu istället. Men vad gör det?

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen