• Hem
  • Arkiv

25man raid

Igår raidade jag heroic för första gången på över 2 månader. Jag hoppade in i ett guildrun och inte på vilken boss som helst utan Garrosh Hellscream, 25 man. För det första har jag bara dödat den en gång och det var på 10man, för det andra var det med helt nya spelare och helt ny taktik, vilket gjorde mig så nervös att jag inte visste var jag skulle ta vägen, ville bara gömma mig ett tag. Det gick dock bra ändå, tar man det bara lite lugnt brukar det inte vara några problem att hänga med i nya taktiker och i värsta fall kan man alltid haka på någon annan bara. Det enda stora problemet jag hade igår var fps-drops som ledde till nästintill ospelbart lagg. Absolut värst var det i början av fighten då man dels har bossen, adds samt att han slänger ett vapen som vi valde att stacka upp på, då frös det, resten av fighten var det till och från.

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra åt att det laggar så förbannat, jag har ingen dålig setup och hade dessutom ställt ner grafiken till lägsta på det mesta just för att göra runet så smooth som möjligt, men det räckte inte. Tänkte försöka leta runt lite på internet och se om det finns mer jag kan göra, för det är inte speciellt roligt att försöka dpsa när allting hänger sig, haha, men det ska nog ordna sig.

QuintessenceGammal bild från raid med Quintessence.

Om vi bortser från lagg och nervositet så måste jag erkänna att det var riktigt roligt att raida igen, även om det bara var en boss. Det kändes förstås sjukt ovant att spela magen, jag har hållt mig till flex/lfr på alts sedan vi la ner guilden, men jag har nog ändå saknat henne lite. Jag vet inte om känslan är tillräcklig för att ge mig in i raidandet helhjärtat igen men jag har absolut fått mersmak. Tror att det är väldigt bra att för en gångs skull ha en ordentlig break eftersom jag kört mer eller mindre oavbrutet sedan 2008, så det får nog bli att vila ett tag till. Hade tur nog att komma in i första vågen av invites till Warlords-betan så tänkte spendera så mycket tid som möjligt att testa den, får väl uppdatera lite om det med sedan!

Kommentera

Senaste inläggen i bloggen

Shadowlands pre-patch & ACNH

Midnight och försenad expansion

Blood Elf igen